Naar poort 8-8

Om me heen merk ik dat steeds meer mensen opzoek zijn naar de juiste zingeving van hun leven.
Soms wordt je er onbewust toe gedwongen, soms een vrije keuze. Een innerlijk gevoel, een innerlijke drang waar je niet meer van kan weg lopen.
De mensheid is aan t veranderen. We zijn weer door een belangrijke poort gegaan, en de volgende staat alweer voor de deur. 8-8-2018. Wat houdt dit nu in zullen jullie afvragen?
Het heeft te maken met de trilling van de Energie.
Door de eeuwen heen zijn we steeds en steeds weer in een andere trilling gekomen. De aarde veranderd maar ook de mensen veranderen.
Denk maar de evolutie van moeder aarde, eeuwen geleden zat Engeland aan Nederland vast, en liepen er dinosauriërs op aarde. Het hoort bij deze tijd, we moeten beter en zorgzamer met moederaarde omgaan. Want ze heeft het echt niet makkelijk. Wij vervuilen de aarde, ook dit hoort bij ons bewustwordings proces om beter met de natuur om te gaan.
Zelf kan het niet bijhouden wat er allemaal gebeurd , maar het is in deze tijd belangrijk dat je dicht bij jezelf blijft. Je niet laat afleiden door negatieve dingen die je in beslag willen nemen. Blijf positief en vertrouw erop dat er voor jou gezorgd word. Dat je liefde vol omgaat met moederaarde.
Neem af en toe even de tijd om te mediteren, contact maakt met je hogere zelf of je innerlijke stem en kijk waar jou Hart blij van wordt. Dit zal je energie beter doen stromen. Hier door zal het leven wat lichter aanvoelen.
Of misschien ben je even aan een nieuwe update toe, een Energie boast.
Namaste.
Mocht je hulp nodig hebben dan mag je me altijd een PB sturen of bellen.
Ik wil je graag helpen om samen met mijn gidsen en de Engelen jouw hierbij te helpen.
Liefs Marga