Door een Poort van Licht

Door de Poort van Licht .

Zo door de tijd heen word en werd ik steeds geconfronteerd met de “Dood”.
Eigenlijk noem ik het overgaan, of weer naar huis gaan.
Als kind zijnde werd ik al vroeg Wees. Mijn vader stierf toen ik 15 mnd. was en mijn moeder toen ik 5 jaar was. Onbewust wist ik of had ik een gevoel dat ze nog bij mij waren.
Als ik ’s avonds in mijn bed lag had ik hele gesprekken met ze.
Ik was niet alleen, ze hielpen mij. Dit wil niet zeggen dat ik geen verdriet had, maar ik droeg het met me mee op mijn manier.
Natuurlijk heb ik het niet makkelijk gehad ( zoals vele Mensen) en ben ik ook boos geweest op alles en iedereen. Maar het voelde ook bijzonder.
Ik werd in het dorp waar ik toen woonde en op school wel als een zielig meisje gezien.
Maar heb dit nooit zo ervaren, ik had vriendinnetjes en was een opgewekt en vrolijk kind.
Later toen ik ouder werd ben ik mijn verbinding  verloren , door de pubertijd en alles wat er om mij heen gebeurde. Hierdoor werd het leven ook Zwaarder.
Ik kreeg zelf kinderen en kon toen ook niet meer  goed contact maken met Genezijde.
Op diepte punten in mijn leven heb ik mooie engelen ervaringen gehad.

Jaren en jaren later kwam ik bij een spiritueel Centrum en kreeg ik van mediums boodschappen door, die zo mooi en ontroerend waren. Dat ik me vanaf die tijd weer  meer ben gaan verdiepen en me hierdoor weer meer open ben  gaan stellen voor alles wat bovennatuurlijk was zo kwam ik  tot de ontdekking dat ik een Lichtwerker was, dat ik mocht werken met het Licht.
Ik voelde veel aan en kreeg mooie boodschappen door, ook voor andere mensen.
Ben toen de Reiki inwijdingen gaan doen en hierdoor werd ik mij steeds meer bewust van mijn gave.  spirituele boeken brachten  duidelijkheid. Het was een soort van thuis komen, eindelijk werd ik rustig van binnen en had ik mijn levensbestemming gevonden.  Engelen energie sprak mij erg  aan en ook de Maria energie.  Eenvoud staat hierdoor centraal in mijn praktijk. 

Door mijn werk met oudere mensen, ( waar ik vaak in aanraking kwam met overlijden) maar ook door het overlijden van familie en vrienden werd ik mij bewust dat de dood bij het leven hoorde en dat een ieder zo op zijn eigen manier sterft. Sommige mensen sterven eenzaam en alleen of met veel familie om zich heen.  Maar ook hoe moeilijk het is om het leven los te laten en dat het stervensproces bij iedereen weer anders is.
Vanuit mijn waarneming voelde ik altijd dat er Engelen aanwezig waren. Dat niemand alleen sterft maar dat een ieder vanuit Genezijde altijd geholpen wordt.
Dit is zo prachtig om te ervaren, niemand wordt aan zijn lot overgelaten, een ieder wordt opgevangen aan de andere kant door dierbare die al over zijn.

Het mooiste van mijn werk met ouderen vond ik het laatste stukje, dit voelde voor mij zo intens en sereen. Mensen die letterlijk doodsangst uitstaan en waar ik dan rust bracht door soms alleen een hand vast te houden. Sinds kort ben ik vrijwilliger bij terminaal zieke mensen.
Het is een ondersteuning voor de mantelzorger maar eigenlijk is voor beide, ik kan zoveel betekenen voor beide.
Het is dankbaar werk soms zit ik er alleen maar, maar op dat moment is het wel heel zin vol om er te zijn.

Door dit werk te doen voelt het voor mij als thuiskomen, mijn doel in het leven gevonden te hebben.
Werken met mijn gevoel, mijn hart en mijn Liefde.

Mensen helpen door hun POORT van LICHT naar het LICHT.