Interessante onderwerpen

Wat zijn engelen
Het Woord “Engel” stamt van het Griekse ángalos, boodschapper.
In het Hebreeuws is ma’lach het woord voor Engel, en ook dat betekend boodschapper. Ook het Arabische woord Malak is qua herkomst hieraan verwant.

Het talent van de engelen is dat zij vanuit de directe afsplitsing van de Goddelijke energie heel makkelijk een vorm kunnen aannemen die werkzaam is voor de mens.

Engelen werken zowel voor God als de mens zij maken geen onderscheid, dat komt omdat wij als ziel ook een afsplitsing zijn van het Goddelijke. Engelen helpen mensen dus hun zieledoelen te leven en daarmee het hoogst haalbare uit zichzelf te halen.

De Engelen communiceren met ons op verschillende manieren, zij kunnen een teken geven, of brengen een advies naar je toe door een ingeving die je opeens krijgt. Maar ook steunen ze ons door energie en kracht te geven. Ze zijn er om je gelukkig te maken en je talenten te benutten, en helpen om alles uit je te halen wat je in je hebt. Ze steunen je op momenten waarop je uitgedaagd wordt en leert maar ook als je veel verdriet hebt.

Sinds de lente van 2000 leven we in een nieuw tijdperk, t Aquarius tijdperk . Dit is het tijdperk van inzichten, van spirituele groei en van verlichting. in dit nieuwe tijdperk hoeft niet meer alles te worden ervaren. Mensen hoeven niet meer te worstelen of pijn te lijden om iets te kunnen leren.
De Engelen zijn er in alle soorten en maten, bij jonge mensen en oude mensen, mensen van alle geloven. Ze worden niet beperkt door menselijke overtuigingen, menselijke lichamen, het gevoel van tijd en ruimte. De taak van de Engelen is zoveel mogelijk te steunen, liefde en adviezen te geven (vaak worden deze adviezen niet opgemerkt, doordat we druk zijn met ons aardse leven ) ook geven ze soms op wonderbaarlijke wijze hulp.

Als je gemotiveerd bent om zelf met de Engelen te praten en met ze te werken zal je zien dat je een beter leven kan leiden, en dat je je gelukkiger en gezonder voelt, veel minder stress zult ervaren. Dat er meer balans is tussen lichaam en geest.

De Engelen wensen je veel Liefde, Licht en Geluk toe.

Engelen , Aartsengelen, en beschermengelen zijn er in grote getalen, mocht je willen weten over de betekenis van de Engelen, kan ik je aanraden om eens een boek te kopen over engelen. Er zijn veel mooie boeken uitgeven de laatste jaren.

Ik zal onder dit hoofdstuk steeds een Engel beschrijven . Wat zijn specifieke Uitstraling en kracht is.